Despre Vitamina C – beneficii și utilizare

Dacă ești în căutarea tinereții fără bătrânețe, articolul acesta sigur o să îți ofere unul dintre cele mai mari secrete ale frumuseții. Vitamina C este cunoscută pentru beneficiile ei la nivelul pielii, motiv pentru care este folosită din ce în ce mai des în tratamentele de înfrumusețare. Vitamina C este prezentată drept unul dintre cele mai bune ingrediente anti-îmbătrânire de pe piață – și cheia pentru menținerea unui ten neted, uniform și strălucitor.

Vitamina C este un antioxidant puternic care stimulează producția de colagen în piele. De asemenea, combate liniile fine, îți luminează tenul și oferă o serie de multe alte beneficii. Vitamina C are proprietăți ce reduc petele pigmentare fără a-ți schimba culoarea pielii, mai exact aplicarea vitaminei C împiedică producția de melanină.

Beneficiile aplicării vitaminei C:

  • efecte anti-imbătrânire
  • protecție împotriva leziunilor pielii cauzate de soare
  • completare cu vitamina E
  • prevenirea petelor pigmentare
  • stimulează producția de colagen
  • Reduce roșeața

Cum se utilizează serul cu vitamina C?

Înainte de aplicare, este foarte important să testați câteva picături dintr-un nou ser de vitamina C pe interiorul brațului pentru câteva zile, pentru a vedea dacă serul provoacă iritații.

Serul de vitamina C este concentrat, ceea ce înseamnă că o pompiță este mai mult decât suficientă pentru a acoperi toată fața și gâtul. Un aspect ce trebuie reținut, este faptul că serul cu vitamin C trebuie ferit de soare și de lumină, pentru a nu-și pierde din proprietăți. Acesta trebuie aplicat în rutina de dimineață, înainte de crema de ochi și cea hidratantă.

Comentarii

COȘ DE CUMPĂRĂTURI 0